Wij werken samen met een aantal partners vanwege hun specifieke discipline die mede ingezet kunnen worden om onze opdrachtgevers het complete communicatiepallet te kunnen bieden.Edge-logo-zwart2-300x801Bij sommige opdrachten gebruiken we niet onze vaste creatieve teams maar de wereldwijde creatieve talent pool van Edge Amsterdam. Dit is afhankelijk van de opdracht omdat niet elke opdracht zich ervoor leent. Edge Amsterdam is een creatief elitesourcing netwerk. Crowdsourcing met de juiste crowd. Zij zetten jonge talenten in van verschillende art schools wereldwijd. Hierdoor genereren ze een frisse en vernieuwende kijk op merken en producten.

lees meer

Promotion-Partners-logoDe producten die wij ontwikkelen en leveren worden vaak tijdens hospitality events en salespromotie activiteiten ingezet. En om niet alleen de producten af te leveren bij onze klanten kunnen wij er ook voor zorgen dat het complete event of de promotie verzorgd wordt. Dat doen we met onze partner Promotion Partners.

Promotion Partners is een bureau dat al 35 jaar flexibel personeel inzet voor salespromoties en hospitality opdrachten. Zij brengen merken dichter bij klanten door kwalitatief persoonlijk contact. Kort gezegd: relatieopbouw én –onderhoud in het veld met een service- en resultaatgerichtheid. Promotion Partners is voornamelijk actief in de branches hospitality en event, cosmetica, fashion, automotive en (travel) retail.

lees meer